Ads displayed for guests and not donating members only. Get ad-free by donating. If you have already donated, please read here.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Replay heatmaps / red-green-path-pics not working?

  1. #1

    Replay heatmaps / red-green-path-pics not working?

    Hi,

    I've noticed that the heatmaps and summary pics showing the green/red paths for replays don't seem to work anymore. Time-wise iirc it could be related to the release of 9.10. It's not only with my own replays but any newer replay I look up on vBAddict.

    I'm really sad because I loved those summary pics.

    Does everybody else have the same problem or is it just me? Will this work again in the future?

    Anyways, since this is my first post here, I really also want to add a huge THANK YOU for maintaining vBAddict - it's a fantastic resource and tool to have.

    BR,
    sfa

  2. #2
    Supporter kevenh_66.eu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Royal County Of Berks
    Posts
    17
    All that is reliably working is the battle summary.

    Replays are often listed as not available.
    If they're there then it's just as an icon.

    Battle chat is also only an icon (if it doesn;t just say there is no replay loaded!).
    I use BRR & ATS
    But I manually load replays if I remember so the uploads are not while I am in battle.

    iirc I'm using 3.4.0.5?

  3. #3
    Retired Commander Phalynx.eu's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Erlangen, Germany
    Posts
    2,127

  4. #4
    Supporter kevenh_66.eu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Royal County Of Berks
    Posts
    17
    Top stuff
    Thanks

  5. #5
    Awesome, it's working. Thanks a bunch!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •